Няколко бързи

1.От известно време си трая защото фирмата предстоеше да бъде купена. Ами купиха ни. Сега спокойно мога да се обявя за служител на Xilinx.

2. По този повод съм акционер.

3. Скапани капиталисти! Искат да ми вземат поне 30% от дивидентите под формата на capital gains. Някакъв скапан данък. Отгоре на този данък трябва да платя и 18% ДОД! Скапани кръвопийци! The F@#$ing British Empire ...

4. Майкъл Пелин. И ние гледахме филма тук ... то по-скоро беше серийка от поредица. Ами издразни ни. Обаче ВСИЧКИ знаят че болшинството англичани са тесногръди, студени, дебели , ксенофобични, тъпи простаци, прекаляващи с алкохола. Така че решихме да не му обръщаме внимание :)

5. Честита Баба Марта!

6. Честит Осми Март!

ПП: Вече получих две грозни фирмени тениски. Лошото е, че са направени от страхотен материал, но са толкова ... Nerdy, че няма на къде повече. Хайде едната ще я преживея, защото е просто сива с лого на фирмата. Но другата ... отпред е страхотна, но отзад има колосален надпис, който гласи :

{
printf("Hello 
World!"
}

Ако бяха написали "ритни ме" щеше да има същия ефект. 

Да си имам проблемите...


Коментари

  1. По повод тениските, днес прочетох на вътрешния сайт на фирмата, че Xilinx са събрали около 750 килограма дрехи за помощ на бездомните... Явно и на други не им харесват тениските :D

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации