What's the craic


Преди известно време бяхме на шоу на Дара О'Бриейн (The Craic dealer). Човекът е голям и много смешен. И говори доста бързо. Тъй като беше в Белфаст нямаше как да не спомене Титаник.

Наистина хората тук прекаляват с Титаник ... малко като Париж и Лувъра(Ah, It's a scar on the face of Paris!/It is a beautiful master piece, how can you not like it? Според зависи какво кажете) Та и тук е така с Титаник. Но тук се отнесох малко ...



Та Дара!

Шоуто беше много много смешно. Ние бяхме достатъчно близо за да го виждаме ясно и достатъчно далеч за да не станем обект на "играта с публиката". Смешките започнаха с идването и продължиха до и след бис-а. Както каза той :"Аз само ще се престоря, че си тръгвам ,вие ще аплодирате малко и аз после пак ще дойда, нали? Нали? Разбрахме се, ОК! Хайде!"
Но  малко или повече човек трябва да има идея за какво говори за да му е смешно. Хуморът беше доста ... местен. Един от малкото моменти които си спомням ясно е следния диалог с човек от публиката :

- Tell me sir, what do you do?
- I'm a teacher.
- Oh, a teacher! And what are you a teacher of? And please don't say small bastards!

EPIC!

Във всеки случай шоуто беше прекрасно и беше страхотен подарък за Коледа :)

За разлика от другите шоута, които сме гледали с Дара, това нямаше определена структура. Т.е. нямаше конкретна тема за която да изниква навсякъде. От тази гледна точка беше доста хаотично и на моменти напомняше на Еди Изард.


Коментари

Популярни публикации