It's been a long time ...

Да, знам, не съм писал отдавна. Просто нищо драматично не се е случило.

Бяхме си в България. Почти си спомням някои от моментите. Имаше много сняг и иглу. Май видях Райчо по някое време... но може и да съм бил подпийнал ;) Успях да оправя стената в апартамента... Отпразнувахме 8-и Март и се прибрахме. Този път нискобюджетният полет беше много по-приемлив.


А и успяхме да предредим всички(муа-ха-хааа) заради "специалните" билети, които купихме.

След като се прибрахме обратно... ами всичко си тръгна по нормално му. Един вид - да си имам проблемите :)

За ужас на някои ще публикувам скоро (може би още днес) няколко снимки на манджа, която сготвих, но няма да влизам в подробности как точно се прави. Просто се израдвах как се получи.

Ако имам много правописни грешки, за всичко е виновен работния лаптоп - клавиатурата му е ужасно неудобна за писане. Но затова пък личният ни лаптоп загина безславно след като бе ъпгрейднат. Сега мога само да съжалявам за онази лепенка, защото мойто ново SSD не е по-бързо от твоето HDD...

Тук имаше ден на Свети Патрик. Отбелязахме го с малък парад и обиколка на ИКЕА, както си се прави :) Е, пихме и по един Гинес.

Най-накрая се сдобихме с резервно легло за командния център на което можем да настаняваме гости. (wink-wink, nudge-nudge)

За пореден път ще пътувам към Геноа... Ciao amici!!! We-a-have-a-verry-big-a-problem-a!

И така. Не съм забравил за блога просто много ме мързеше да пиша.

Ти да видиш, явно е имало какво да напиша :)

Коментари

Популярни публикации